Hej Jag är inte säker på varför detta händer och jag verkar inte kunna fixa det, men varje gång jag startar min dator har jag några usb-enheter som verkar ansluta igen eftersom jag hör ljud från USB-anslutningen. 2 enheter finns på ett USB-kort och två är på USB-portar på mitt moderkort. Jag vet att dessa enheter ansluter igen eftersom jag har ett program som heter UsbDeview och under rubriken "Last Plugged/unplugged" visar det datum och tid då dessa var anslutna/unplugged. Varje gång jag startar upp min dator visar mänskliga gränssnittsenheter att mina mus/tangentbord/Oculus Rift-sensorer/alla ansluter igen när min dator startar upp. Jag hör också ljud från USB: s anslutning vid start. Jag har gjort en ny installation av Windows 10, har uppdaterat USB-drivrutinerna Inaktiverade några strömalternativ i enhetshanteraren De där är berättar för att låta datorn växla mellan dessa enheter för att spara ström. Jag vet verkligen inte varför dessa enheter ansluter igen och hoppades att någon kan ha en idé. Tack! MB Gigabyte Z170X gamming 7CPU 6700kInateck Superspeed 4 portar PCI-E till USB 3.0 Expansionskort.Ram Corsair 16GBSamsung SSD pro

Redigera:

Vad har du för en strömförsörjningsmodell/effekt för detta system? Jag har sett detta hända på ett system av mig som hade en svag 5VDC-effekt som mätt 4,89VDC

Jag missar något. Varför skulle de inte ansluta igen när de startas om? ?

USB-anslutnings-/frånkopplingsljudet kan komma från programvara som installerats med kringutrustning. Mitt Corsair K70-tangentbord uppvisar liknande beteenden under inloggning om jag installerade den medföljande programvaran. Jag misstänker att det som händer är att drivrutinen laddas upp, kontrollerar om det finns ett tangentbord anslutet och sedan skapar en "falsk" Windows-enhet för den så att den kan kommunicera direkt med den för dess extra funktioner.

Kan också vara USB-kortet.

Så är det normalt att höra Usb ansluta varje gång du startar upp en dator? Jag trodde att när enheterna hade installerats slutade de återansluta varje gång du startade upp datorn? @DaveLembke - PSU är mycket bra, det är en EVGA 1000 G2, jag testar kraften med en annan och den är fortfarande densamma.

För att se om det är kortet tar du bort enheterna som är anslutna till det.

Jag tittade på enhetshanteraren och har det här problemet med Generic SuperSpeed ​​Usb-navet. När jag försöker uppdatera drivrutinerna berättar det bara för mig att Windows inte kan ladda drivrutinen för den här enhetens felkod 31. Jag har bifogat ett par filer nedan. Jag försökte högerklicka på Generic SuperSpeed-navet och avinstallera, men det kommer fortfarande tillbaka med felet. Tack!

Uppstart.

Just byggde min nya PC. och i morse kom windows xp pro. Jippie!! Jag stängde in den på skärmen "infoga systemskiva och tryck på enter" och det tickade bort bra. Skärmen kom upp och sa att den kopierade alla slags filer som PS2-bussdrivrutiner osv. Och sedan fick jag mig till skärmen och sa "tryck på enter för att installera windows xp pro, tryck på" r "o reparera. Tryck på f3 för att avsluta" Så jag trycker på enter och nothig happend. Åter och igen nothig hände det var deffinatly fryst. Jag stängde av den och började igen. Bara den här gången skulle det inte starta! Det kunde inte ens bry sig om att chekka efter uppstartsanordningar !! Jag väntade på att det skulle säga "uppstart från HDDfailed, uppstart från Floppyfailed, uppstart från CDROM.BINGO! men tyvärr gjorde det aldrig. Jag kollade igenom bios och allt är bra. Vad heck pågår? Hjälp skulle vara mycket appliciated. ThankyAsh ^^

Det startar inte från hårddisken såvida inte ett operativsystem är installerat. Se till att alla kylflänsar och fläktar är i fungerande skick och sitter ordentligt.

yubi Tja, först och främst kommer vi att göra sverala antaganden. Den första är. att du har monterat din nya dator korrekt Innan du "SLAMMED IT IN" och inte hade någon O/S installerad. Har du fått korrekt bild från bios? Den andra är Är din Winxp-prod en autenisk M/S-original eller en kopia och är det startbart? Om svaret på båda dessa frågor är JA. Sedan skulle proceduren att följa vara. Ange bios och ställa in datorn så att den startar från CD-enheten. Spara inställningen och avsluta. Öppna cd-enheten och placera försiktigt den ursprungliga M/S-cd-skivan i facket och stäng den. REBOOT the pc och Win XP Pro kommer att börja ladda. Hoppas detta hjälper dl65

Utan en POST-skärm kan du ha ett hårdvaruproblem. Släpp det försiktigt ihop, om det inte fixar det, testa ditt RAM.

Att smala det tillsammans skapar inte ett lyckligt system. Ta dig tid och se till att det görs rätt. Kom ihåg det gamla ordet om "gör det rätt eller gör det två gånger" (eller mer).

Populära Inlägg